Balloon-Simple-ArrowNon
ZOEKEN
Crystal-light
 
CRYSTAL LIGHT:
De Chrystal light bestaat uit twee helder-acrylaat platen met gepolijste randen. Tussen beide platen kan een afbeelding geplaatst worden. De Chrystal light is in alle DIN formaten leverbaar. Het beste resultaat wordt verkre- gen met de speciaal door ons ontwikkelde combinatie van  backlit materiaal met LED verlichting. 

       TOONBANK DISPLAY:
De kleinere maten zoals A5 worden standaard geleverd met een tafelstandaard, zodat deze op een toonbank of andere zichtbare plaats direct de aandacht van de klant zal trekken.


       HANGEND MODEL:
Maak optimaal gebruik van uw etalage door plaatsing van de verlichte display: géén dure etalage verlichting meer en toch een optimale attentiewaarde van uw product.  Door zijn luxe uitstraling wordt  de Chrystal light  vaak bij restaurants gebruikt, waar de menukaart direct voor het raam wordt gehangen, vaak aantrekkelijk gepresenteerd met foto van menu of specialiteiten.
 
       DUBBELZIJDIG:
De grotere DIN formaten zijn ook dubbelzijdig leverbaar.  Ook bij makelaars wordt de Crystal light vaak gebruikt om de attentiewaarde te verhogen! 
Bezig met laden...

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.