Balloon-Simple-ArrowNon
ZOEKEN
 LED KLIKLIJSTEN:
Voor het snel wisselen van uw verlichte poster is de Led kliklijst een goede oplossing.
Het kliklijstframe is van zilver geanodiseerd aluminium. Dit ultra dunne frame van slechts 25 mm is met verstekhoeken  afgewerkt . De kliklijst is leverbaar in alle DIN formaten zowel enkel als dubbelzijdig.

  
CRYSTAL LIGHT:
De Chrystal light bestaat uit twee helder-acrylaat platen met gepolijste randen. Tussen beide platen kan een afbeelding geplaatst worden. De Chrystal light is in alle DIN formaten leverbaar. Het beste resultaat wordt verkregen met de speciaal door ons ontwikkelde combinatie van backlit film met LED verlichting. 

TOONBANK DISPLAY:
De kleinere maten zoals A5 worden standaard geleverd met een tafelstandaard, zodat deze op een toonbank of andere zichtbare plaats direct de aandacht van de klant zal trekken.       HANGEND MODEL:
Maak optimaal gebruik van uw etalage door plaatsing van de verlichte display: géén dure etalage verlichting meer en toch een optimale attentiewaarde van uw product.  Door zijn luxe uitstraling wordt  de Chrystal light bij restaurants gebruikt, waar de menukaart direct voor het raam wordt gehangen, vaak aantrekkelijk gepresenteerd met foto van menu of specialiteiten.
 
       DUBBELZIJDIG:
De grotere DIN formaten zijn ook dubbelzijdig leverbaar.  Ook bij makelaars wordt de Crystal light vaak gebruikt om de attentiewaarde te verhogen! 
Het lightboard is door zijn perfecte uitlichting eigenlijk de ideale basis voor een verlichte presentatie in uw eigen vormgeving!
De blanco tegel van slechts 8 mm. diepte wordt vaak ingezet in moderne interieurs voor inbouw in een wand   of plafond.
 
In samenwerking met een lijstenfabrikant, kunnen we een ruim assortiment decoratieve lijsten op maat aanbieden of het nieuwste aluminium wand-frame met decotex doek volledig uitlichten.

DIALICHTBAKKEN:
Dialichtbakken worden in eigen bedrijf op maat en wens gemaakt.
Een  dialichtbak wordt vervaardigd uit 10 cm. diep, geanodiseerd aluminium softline profiel en compleet geleverd inclusief verlichting, randaarde stekker en 3 mm. opaal acrylaatplaat

  

       MAATWERK:
De dialichtbak wordt in eigen bedrijf en op maat geproduceerd.
 
       ONDERHOUDSVRIJ:
Het aluminium is door en door geanodiseerd, waardoor roest of lakbeschadiging is uitgesloten.
De diabak wordt geopend middels een scharnierende sluitlijst aan de korte zijde.
 
       VERLICHTING:
Voor een goede uitlichting wordt de TL- verlichting rechtstreeks op een wit-gelakte achtergrond gemonteerd.
Voor de aansluiting wordt een aangegoten eurostekker gebruikt.  Alle elektrische onderdelen zijn confrom de Europeesche normen CE-gekeurd.
 
       LED VERLICHTING:
Elke dialichtbak kunnen wij op verzoek ook uitvoeren met LED verlichting.  Hiervoor worden Duurzame Tetra lichtstrips van General Electric gebruikt, welke instaan voor  70.000  probleemloze branduren!
 
       ENERGIE ZUINIG:
Door het gebruik van energie zuinige LED verlichting wordt, zeker bij een groot vloeroppervlak, de besparing aanzienlijk!
 
       DUURZAAM:
Omdat de LED vrijwel zijn volledige energie omzet in licht in plaats van warmte, en wij gekozen hebben voor de ingegoten, duurzame SMD LED is de minimale levensduur 50.000 branduren! Door de simpele montage en duurzaamheid vindt ook een aanzienlijke besparing op arbeidsuren plaats!
      
       RECLAME RUIMTE:
De Lightpanel is zo goed uitgelicht, dat een helder reclamevlak met een hoge attentiewaarde ontstaat voor bijvoorbeeld het logo van de zaak
      
        RECLAME POSTER:
Wij leveren graag het hele plaatje. Zo kunt U zelf een bestand aanleveren of op de pagina standaarddia's en verlichte prijslijsten een backlight dia voor uw DiaLED Framedia vinden.

informatie over dialichtbakken en led verlichting
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.