Balloon-Simple-ArrowNon
ZOEKEN

Bent  u op zoek naar een presentatie voor de horeca, dan bent u bij Dialight aan het juiste adres! Om Uw prijslijst of andere aanbiedingen goed te presenteren, kunnen wij deze opvallend en kleurrijk printen op diverse materialen. Door de vele soorten, gecombineerd met een stukje creativiteit zijn hiermee onze mogelijkheden eindeloos! Bijvoorbeeld hele wanden, etalages of deuren voorzien van een print behoort tot de mogelijkheden! Meer inspiratie nodig? 

klik hier voor meer informatie over diapresentaties en prijslijsten

Wij leveren alle food-presentaties van onverlichte posters, LED-verlichte borden tot en met beeldschermen met een complete prijslijst of eigen reclameboodschap. Om de presentatie tot een aantrekkelijk geheel te maken, worden de twee prijslijsten vaak afgewisseld met een foto naar keuze:

Voorbeeld van een presentatie:
Zoekt U een overzichtelijke prijslijst met goede uitstraling?  In onze webshop kunnen wij diverse uitvoeringen voor een aantrekkelijk prijs aanbieden! U kunt wel voor het kader elke gewenste kleur opgeven zodat de presentatie een passend onderdeel met uw interieur vormt. Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons uitgebreide assortiment standaard dia's


  informatie onverlichte menupresentatie     informatie verlichte menupresentatie     informatie menupresentatie 

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.