Balloon-Simple-ArrowNon
ZOEKEN

Het juiste stoepbord

Met een stoepbord trekt u klanten naar u toe. Of u ze nu wilt verleiden met een vers kopje koffie, een heerlijke maaltijd of het allernieuwste product, met een stoepbord is de aandacht getrokken. Dialight is leverancier van diverse soorten stoepborden.

Ruime keus

Stoepborden en de horeca gaan al jaren samen. Bij Dialight beschikken we over een ruim aanbod verschillende stoepborden. Van het welbekende A-model tot een extra stevig bord met een watertank voet. Maar ook voor een krijten stoepbord kunt u bij ons terecht. Daarnaast helpen wij u aan de bijbehorende accessoires, zoals krijtstiften en posters. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden. Voor de posters kunt u een bestand en formaat toevoegen. Wij zorgen er dan voor dat de poster nauwkeurig gedrukt en precies op maat is. U kunt hem direct in uw 
 

 Topkwaliteit

Alle stoepborden van Dialight kennen een hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in diverse kleuren. Posters kunnen worden bedrukt in alle ral-kleuren en zijn eenvoudig te plaatsen in de stoepborden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over stoepborden? Neem dan contact met ons op. U kunt gebruikmaken van het contactformulier of een e-mail sturen: info@dialight.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0416-338126.  


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.